top of page
 • Hoe kan ik het beste oliebollen bewaren?
  Bewaar oliebollen luchtdicht buiten de koelkast in een afgesloten doos of zak. Oliebollen blijven op deze manier ongeveer 2 dagen goed. Wil je oliebollen langer bewaren? Dan kun je ze tot 2 maanden invriezen. Mocht je ze uit de vriezer willen eten: laat ze dan eerst volledig ontdooien voordat je ze opwarmt.
 • Hoe kan ik het beste oliebollen opwarmen?
  Een oliebol is het lekkerst als deze warm en zacht is. Je kunt een oliebol opwarmen op drie manieren. Bij voorkeur in de oven, maar ook in de airfryer of magnetron is mogelijk. In de oven: voorverwarmd op 145 graden voor 5 minuten. In de airfryer: op 150 graden voor 3 minuten. In de magnetron: op 850 watt voor 20 seconden.
 • Hoe plaats ik een bestelling?
  Je kunt op drie manieren bestellen: - Plaats een online bestelling via de website. - Kom langs op de verkoopdagen en bestel direct aan de verkoopbalie - Plaats een telefonische bestelling via 071-4087775
 • Kan ik mijn oliebollen laten bezorgen?
  Jazeker, we bezorgen op de verkoopdagen maar wel alleen in Valkenburg, Rijnsburg en Katwijk. Elke verkoopdag bezorgen wij in een tijdslot van 3 uur alle bestellingen. Zorg dat je thuis bent of dat we het kunnen afleveren bij het geselecteerde adres.
bottom of page