top of page
over-ons_edited.jpg
kika-actielogo-2018-814-x-814.jpg

Over ons

Oliebol Topper

 

Is een initiatief van Cees en Gertine Langmuur. Wij willen mensen laten genieten van onze dagvers gebakken oliebollen. De oliebollen zijn ontstaan in 2020 uit vele malen proefbakken en een traditioneel recept met een persoonlijk tintje. Het eindresultaat is een heerlijke oliebol om je vingers bij af te likken!

We kunnen wel zeggen dat het de lekkerste oliebollen zijn die verkrijgbaar zijn in Valkenburg ZH. Elke dag vers gebakken en niet vet of droog en verpakt in een mooie en handige doos of zak.

Eenvoudig online bestellen en afhalen op de verkoopdagen. Of laat ze thuis bezorgen in Valkenburg, Rijnsburg en Katwijk op een door jouw gekozen dag. De lekkerste oliebol met de service van nu!

KiKa

 

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter! KiKa wil dit percentage verhogen en werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Wij steunen KiKa door van elke verkochte oliebol een deel aan KiKa te schenken.

 

Onze oliebollen helpen mee in de strijd tegen kinderkanker!

Je kunt uiteraard ook direct doneren via www.actievoorkika.nl/oliebol-topper

KiKa-actiepagina.jpg
bottom of page